Home » Teamcoaching » Team workshop

Workshop: Waarden & Talenten

1 dag

In de war for talent is het noodzakelijk dat je als bedrijf er uit springt.
Maar dat wist je al! Belangrijker nog is dat je jouw team kan behouden. 

Daarom organiseer ik workshops tot max 10 personen binnen bedrijven, per team om de waarden van de teamleden en het bedrijf in kaart te brengen. De waarden zijn super belangrijk want dat is ook één van de redenen waarom werknemers blijvend voor jouw bedrijf kiezen. Als jouw waarden volledig anders zijn dan de waarden van één van jouw werknemer dan ga je nooit een manier vinden om op lange termijn samen te werken.

In deze workshop onderzoek ik de waarden maar daarnaast ga ik één ieder in zijn sterkte zetten en gaan we na hoe je met elkaar kan communiceren. Elke persoon heeft een ander persoonlijkheid en om mensen mee te krijgen in je verhaal is het belangrijk hoe je deze mensen kan aanspreken, hoe je ze kan mee nemen in jouw doelstellingen. Hier maak ik gebruik van de copreno-test ; dit is een persoonlijkheidstest met inzichten vanuit de populaire persoonlijkheidstesten gekend in de HR (Disc, Insights en MBTI)

Op het einde van de workshop heb je vele nieuwe inzichten en ga je als team beter kunnen samenwerken. En als je nieuwe mensen gaat rekruteren voor dat team dan weet je perfect aan de hand van de waarden en de persoonlijkheidstest wie er het best past binnen je team.

interesse?Laat je gegevens na voor meer informatie.