3 tips om je dromen te realiseren

jan 6, 2022

3 tips om je dromen te realiseren

3 tips om je dromen te realiseren

Alles wat je wil weten over manifesteren, de kunst om je dromen te realiseren.

Hoe begin ik er aan?

Manifesteren werkt in drie stappen: je bepaalt je intentie, dus iets wat je graag zou willen hebben. De tweede stap is echt voelen hoe het zou zijn als je wens al zou uitgekomen zijn. In de derde stap onderneem je daadwerkelijk actie om jouw wens uit te laten komen.

“Alles heeft een even grote kans om uit te komen, maar dan precies op het juiste moment.”

Op welke manieren kan je zoal manifesteren?

De drie voornaamste manier om te manifesteren zijn:

  • meditatie (energie afstemmen)
  • affirmaties (schrijven)
  • en de creatie van een moodboard (visueel maken)

Door te manifesteren door middel van meditatie, voel je echt hoe het is als je wens uitkomt. Dat kan heel krachtig zijn, want je stemt je energie af op dat gevoel. Je kan ook affirmaties, wat je graag zou willen, neerschrijven voor jezelf. Je pent dan steeds opnieuw dezelfde zin neer. Dat doe je in de tegenwoordige tijd én in de positieve zin. Dus niet: “Ik ben niet onzeker”. Maar wel: “Ik ben zeker van mezelf”. Dit doe je tot je het zelf echt gelooft. Zo trek je het aan. Dat heet de law of attraction ofte de wet van aantrekking. Die wet zegt dat je van de energie die je uitstraalt, dus wat jij op dat moment voelt, meer zal aantrekken. Tenslotte kan je ook een moodboard maken met alles wat met jouw manifestatie te maken heeft. Als je bijvoorbeeld een rode auto wil, neem je een foto van die specifieke auto die je wil en plak je er bijvoorbeeld een mooi huis, leuke omgeving bij. Zo creëer je de sfeer van hoe het zou zijn als je een rode auto zou hebben.

Door bewust te manifesteren, denk je na en voel je wat je écht wil. Daar zet je je intentie op en zo kan je je eigen leven creëren vanuit je hart. Het voordeel is dus dat je richting kan geven aan wat je manifesteert. Door jouw energie, bijvoorbeeld tijdens het mediteren, af te stemmen op het gevoel alsof je manifestatie al is uitgekomen, voel je hoe dat zou zijn. Zo is de kans groter dat iets gebeurt, dan dat je er geen aandacht aan besteedt.

Boek je gratis Kennismakingsgesprek