Testimonials

Dankzij loopbaanbegeleiding bij Katrien, kwam ik tot veel inzichten. Ik heb besloten om te focussen op mijn hoofdjob en geen extra’s meer bij te nemen. Het talentenonderzoek was ook zeer waardevol. Ik begrijp mezelf beter en kan mijn energie nu beter inzetten.

- Poetsvrouw & Personal trainer Saartje -

Katrien is een warme, lieve vrouw met een luisterend oor. Ze heeft me tot nadenken aangezet. Vragen gesteld die ik nooit zou gesteld hebben bij een sollicitatie maar wel belangrijk waren. Ik zie nu duidelijk mijn werkpunten en wat ik er aan kan doen om mijn doelen te bereiken. Door haar ben ik dat gaan inzien. Ik ben haar daar dankbaar voor!

Anoniem

Katrien Vandecandelaere is een zeer professionele en betrouwbare coach die goed meedenkt met jou en je business. Ze kan jou als persoon goed inschatten, alsook characteristieken herkennen die je kunnen helpen om je business of onderneming te ondersteunen. Je kan naast de coaching ook telkens bij haar terecht. Ik ben enorm geholpen! Ik ben met haar tips and tricks aan de slag gegaan en dankzij haar is mijn zelfstandige activiteit serieus van de grond gekomen. Merci Katrien!

Katrien, ik wou je nog eens bedanken voor deze voormiddag. Ik leer steeds veel nieuwe dingen bij. De manier hoe je iets aanbrengt, zet me telkens aan het nadenken, waardoor veel zaken blijven hangen en ik ga er actief mee aan de slag. Zo leer ik mezelf ontdekken op een aangename manier. #topcoach

- Sales Assistant - Eveline -

Katrien is een toffe, inspirerende en positieve coach die graag personen helpt hun doelen te bereiken rekening houdend met hun wensen en dat op een creatieve en motiverende manier.

- Management Assistant- Vina -

Voor ik startte met loopbaanbegeleiding zat mijn hoofd vol ideeën om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Ik voelde dat mijn werk mij niet meer de voldoening gaf en ik er niet meer de energie uithaalde die ik normaal uit mijn werk haal.

Tegelijk zat ik ook met veel vragen. Wat wil ik nu echt? Blijf ik in mijn huidige job? Start ik zelf iets op? Hoe begin ik eraan? Kan ik dit wel? Daarom, na een eerste kennismaking met Katrien, startte ik met loopbaanbegeleiding. Dankzij de goede begeleiding, tips en steun van Katrien kreeg ik meer inzicht in mijn talenten, mijn waarden, maar ook mijn valkuilen. Zo kreeg ik stap per stap een duidelijke richting, een doel. Maar ook meer durf en zelfvertrouwen! Het was de oogopener die ik nodig had!

- Management Assistant - Rebecca -

Verrijkende en verbindende ervaring met het hele gezin.. eens met een andere blik kijken naar.. en connectie vinden met gezin, natuur, jezelf en ook ervaren wat mogelijke struikelblokken zijn..

Bedankt Katrien, je doet dit met enorm veel enthousiasme & passie en krijgt mensen (en zelfs de kids) mee.. Ik wil alvast nog meer hierover ontdekken en neem jouw tips zeker mee!

- Onderneemster - Charlotte -

Na 2 jaar niet meer te sporten had ik zin in een nieuwe uitdaging. En het liefst van al iets buiten want we zitten al genoeg binnen. Dus besliste ik om me in te schrijven bij de run to 5 van Vita Sana.

Na de eerste les wist ik meteen dat ik een goede keuze had gemaakt. Ik voelde me welkom en kwam terecht in een toffe groep met 2 ervaren coaches. Het leuke aan in groep te sporten is dat je elkaar kan motiveren om het vol te houden.

De coaches Katrien en Bjorn zijn uitstekende motivators, opgeven doe je zeker niet onder hun begeleiding. Katrien zorgde er ook voor dat ik mijn ademhaling onder controle kreeg.

Ik raad iedereen aan om zich in te schrijven! Niet twijfelen, gewoon doen!

- Assistant Manager - Ann Sophie -

Op zondag 30 mei trokken enkele gezinsbubbels zich onder begeleiding van VITA SANA terug in het Bergmolenbos.

Ouders en kinderen kwamen tot rust in de natuur. Op een speelse manier leerden we een goede ademhaling aan en genoten we met al onze zintuigen van de natuur. Een verfrissend en familievriendelijk bosbad op initiatief van ARhus Roeselare

- Project Manager -Eva -

Voor ik startte met loopbaanbegeleiding, had ik al enkele jaren het gevoel gevangen te zitten in een gouden kooi . Ik koos steeds voor zekerheid maar tegelijkertijd bleven de vragen maar spoken door mijn hoofd . Is dit wat ik wil blijven doen tot aan mijn pensioen ? Start ik een eigen zaak , maar in wat en ga ik dit wel kunnen ? Blijf ik in mijn huidige job en moet ik meer relativeren ? Of zoek ik een nieuwe job ?

Met deze al deze vragen kwam ik bij Katrien terecht . Tijdens ons kennismakend gesprek had ik onmiddellijk een klik en kon ik mij meteen openstellen tijdens de vervolggesprekken . Katrien stelde me vragen waar ik zelf nog nooit had bij stilgestaan. Dit in combinatie met doelgerichte testen kreeg ik meer inzicht in mezelf , mijn talenten , mijn waarden maar ook mijn valkuilen .

Stap voor stap kon ik voor mezelf de puzzel maken en kwam ik tot inzicht wat ik echt wilde en heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt en een carrière switch gemaakt . Ook tijdens de periode van sollicitatiegesprekken , periode van ontslag kon ik steeds op de steun van Katrien blijven rekenen .

Katrien het deed me echt deugd om steeds met jou te kunnen klankborden , bedankt

- Teamleader - Wendy -