Home » Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

voor medewerkers en freelancers

Loopbaanbegeleiding geeft je inzicht in je talenten, maakt duidelijk welke werkomgeving je stimuleert en helpt je beter beslissingen te nemen over je carrière.

Loopbaancoaching Roeselare

Is loopbaancoaching iets voor jou?

Herken je jezelf in onderstaande situaties?

 • Je voelt je onzeker over jouw overstap naar freelancer
 • Je wilt graag weten of jij dé talenten hebt van een freelancer
 • Je wilt graag weten hoe jij jouw talenten nog méér kunt inzetten 
 • Je krijgt geen waardering.
 • Je weet niet welke richting je uit moet. 
 • Je wilt graag je zelfvertrouwen een boost geven.
 • Je hebt 1001 ideeën maar je komt niet tot actie
 • Je wilt graag iets veranderen maar weet niet hoe

Wat is loopbaancoaching?

Met loopbaanbegeleiding krijg je inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe jij jouw doel kan bereiken. Ook jouw sterktes en zwaktes worden in kaart gezet.
Loopbaancoaching is het begeleiden van mensen in hun loopbaan met een hulpvraag, bij obstakels of bij koersbepaling op hun werk of in hun carrière. 
Ik kan je helpen om de antwoorden in jezelf te zoeken. Door de juiste vragen te stellen, ga ik samen met jou en op jouw tempo je loopbaankeuze bekijken, ontdekken, ontwikkelen en versterken van je loopbaancompetenties.

Zo kan je een betere balans vinden werk en privé, sta je sterker in je schoenen, krijg je terug de voldoening en de drive om er weer tegenaan te gaan.

De loopbaancoaching is gesubsidieerd via VDAB en geeft jou recht op een totaal van 7u coaching. In totaal 80 euro voor 2 loopbaancheques.
Samen met Aures, die optreedt als loopbaancenter, kunnen wij de loopbaancheques aanbieden.

In 6 stappen naar jouw loopbaandoel!

 1. Kennismaking: we ontmoeten elkaar in mijn tuinkantoor.
 2. Eerste sessie: We ontdekken wat er jou energie geeft én neemt. Hoe ziet jouw energiebalans eruit? 
 3. Tweede sessie: Wat zijn jouw talenten en hoe kan je ze nog beter inzetten?
 4. Reflectiemoment: tot welke inzichten ben je al gekomen, wat is er al, wat is er nog niet, waar wil je verder op werken
 5. Waardenbepaling: welke waarden zijn voor jou belangrijk en hoe kan jij ze integreren in jouw leven
 6. Persoonlijk ontwikkelingsplan : reflectie, inzichten en jouw loopbaandoel

Indien gewenst, kan ik jou ook helpen om jou zichtbaarder te maken op LinkedIn , jouw cv aantrekkelijk te maken zodat de juiste vacatures vanzelf tot bij jou komen.

Hallo, ik ben Katrien.
Waarom kiezen voor mij als loopbaancoach?

 • Ervaringsdeskundige : 4 jaar geleden maakte ik zelf een carrière switch naar freelancer en graag wil ik mijn stappen delen met jou zodat jij ook terug gelukkig bent in wat je doet.
 • Ik geef geen saaie theorie, maar werk samen jou met behulp van tools en methodieken die speciaal ontworpen zijn voor loopbaanbegeleiding.
 • Geen blabla maar boem boem! Een oplossingsgerichte coach, dat ben ik!
 • Dagelijks kom ik in contact met sollicitanten én freelancers en heb kennis van de arbeidsmarkt en zijn noden.
 • Mijn motto: “small steps are better than no steps”
Vita Sana coaching
VDAB loopbaancheques
Aures

VDAB Loopbaancheques

Via de loopbaancheques van VDAB kan je als werknemer of zelfstandige 7u privé-coaching volgen voor 80 Euro.

Wil jij weten of je in aanmerking kan komen voor de loopbaancheques?
Bel mij 0473624608 of schrijf je in voor een gratis kennismakend gesprek.

Geen recht op loopbaancheques?

En wens je toch loopbaanbegeleiding?
Mail naar info@vitasana-coaching.be of bel ons voor de mogelijkheden.

Enkele getuigenissen

“Super content van Katrien, telkens met een grote glimlach en vol enthousiasme luistert ze aandachtig en helpt ze jezelf ontdekken. De zin in mijn huidig werk was even zoek maar door de loopbaancoaching bij Katrien heb ik die terug gevonden in mijn huidige job.”

– Delphine –

“Dankzij loopbaanbegeleiding bij Katrien kwam ik tot veel inzichten. Ik heb besloten te blijven poetsen maar geen extra’s meer bij te nemen. Ook het talentenonderzoek was zeer waardevol. Ik begrijp mezelf beter en kan mijn energie nu beter inzetten.”

– Saartje –

“Katrien is een toffe, inspirerende en positieve coach die graag personen helpt hun doelen te bereiken rekening houdende met hun wensen en dat op een creatieve en motiverende manier.”

– Vina –

Voor ik startte met loopbaanbegeleiding zat mijn hoofd vol ideeën om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Ik voelde dat mijn werk mij niet meer de voldoening gaf en ik er niet meer de energie uithaalde die ik normaal uit mijn werk haal.

Tegelijk zat ik ook met veel vragen. Wat wil ik nu echt? Blijf ik in mijn huidige job? Start ik zelf iets op? Hoe begin ik eraan? Kan ik dit wel? Daarom, na een eerste kennismaking met Katrien, startte ik met loopbaanbegeleiding. Dankzij de goede begeleiding , tips en steun van Katrien kreeg ik meer inzicht in mijn talenten, mijn waarden maar ook mijn valkuilen. Zo kreeg ik stap per stap een duidelijke richting, een doel. Maar ook meer durf en zelfvertrouwen! Het was de oogopener die ik nodig had !

– Rebecca –

Tof om te doen, duur was perfect, denk dat je net iets meer uit de mindful walk haalt als je dit meer doet. Wist niet goed op voorhand waar me aan te verwachten, maar vond het zeker leuk en interessant om te doen, een aanrader!
De tijd is voorbij gevlogen, ter plaatse relax zonder echt tijdsbesef. Goede begeleidster die iedereen in de groep meenam en beleefd commercieel bleef.

– Fit4Work, Stad Roeselare –

Boek je gratis Kennismakingsgesprek